+apropteu
petrocat
petrocat
Inici > Club+apropteu > Preguntes freqüents

Com puc aconseguir una targeta?

Tens dues maneres de soŀlicitar-la.
1. Pots anar a una estació de servei o a un dels nostres centres de distribució, omplir el formulari per fer-te soci, i et lliuraran la targeta. Si no, pots agafar la targeta directament i donar-te d'alta tu mateix mitjançant el nostre web.
2. Pots accedir al nostre web i sol·licitar-la on-line. La rebràs al moment per correu electrònic i només l’hauràs d’imprimir.


Què passa si perdo la meva targeta?

Si perds la teva targeta, o te la roben, pots anar a una de les nostres estacions adherides, o a un dels nostres centres de distribució, i demanar una altra targeta. Et donaran de baixa la que has perdut, i et passaran els punts acumulats a la nova targeta.
Si no, també pots entrar al nostre web, i demanar un duplicat. En aquest cas la targeta s'enviarà via email, en format paper, perquè la imprimeixis tu mateix.


Com puc saber quants punts tinc?

Podràs consultar els teus punts en el teu tiquet de compra, a la teva àrea privada de la pàgina web, o trucant al 902 213 313.


Què passa si oblido la meva targeta?

Si no portes la teva targeta no podrem sumar els teus punts, amb la qual cosa t'aconsellem deixar-la sempre al teu cotxe.


Els punts caduquen?

Els punts caduquen als 3 anys, per això et recomanem no esperar gaire en demanar els teus regals.


Com puc obtenir un catàleg?

Pots consultar el catáleg a l'apartat catàleg de regals. del nostre web o a qualsevol de les nostres estacions de servei i centres de distribució.


Puc tenir un sol compte de punts per varis usuaris?

Sí, pots sumar els punts de les teves targetes per aconseguir millors regals o més ràpid. Per saber com fer-ho, entra en l'apartat associació de comptes de la teva àrea privada.


Com puc aconseguir els meus regals?

Primer, has de donar d'alta la teva targeta, ja sigui des del nostre web o a qualsevol dels nostres punts de venda.
Quan sàpigues quin regal vols, pots demanar-lo a través del nostre web i triar a quin punt de venda el passaràs a recollir.
Si no, pots anar a una estació adherida o a un dels nostres centres de distribució. Un cop allà, només hauràs de presentar la teva targeta i demanar el regal que més t'agradi.
En el cas que hagis escollit un regal disponible en el punt de venda, te’l lliurarem en el mateix moment i, si no fos el cas, l'encarregaríem. En pocs dies el podràs passar a recollir.


Tributen els regals dels punts?

No, cap dels regals que pots trobar en el catàleg +apropteu.


Tinc un altre dubte i no tinc la resposta aquí.

Pots posar-te en contacte amb el nostre servei d'atenció +apropteu a petrocat@petrocat.cat o al telèfon 902 213 313.


Telèfon de contacte:
mesapropteu club +apropteu