Inici > Vols gastar menys?
 
 
Vols saber com reduir el teu consum i estalviar diners? Si és així, aquest apartat és el teu!

1- Evitar la sobrecàrrega del vehicle t'estalviarà carburant. Segur que no sabies que per cada 100 kgs de pes addicional s'incrementa el consum un 5%.

2- Utilitzar l'aire condicionat sense moderació, incrementa fins a un 20% el consum de carburant. A més per aconseguir una sensació de benestar en el cotxe es recomana una temperatura interior entorn de 23-24ºC.

3- Tenir les finestretes totalment obertes quan condueixes, incrementa el consum un 5%. En el seu lloc utilitza la ventilació forçada del cotxe.

 4- Revisa el consum de carburant periòdicament. Si les dades canvien és possible que hi hagi alguna fallada en el vehicle.

 5- Utilizant el cotxe per a trajectes curts, es pot arribar a consumir 20l./100 kms en petits recorreguts urbans, més del doble que a la carretera.

6- Retira les baques si no les uses, buides o no augmenten el consum del carburant entre un 2% i un35%.

7- Mantén la pressió correcta dels pneumàtics. Una pressió de 0.3 bars per sota de la pressió fixada pel fabricant incideix en un augment de consum d' aproximadament un 3%.

8- Cuida el correcte alineat dels pneumàtics: no només estalvia carburant sinó que evita el desgast prematur de la banda de rodament.

9- Canvia filtres, oli,i bugies en el moment indicat. L'elecció incorrecta del tipus d'oli pot augmentar el consum fins a un 3% .

 
Telèfon de contacte:
mesapropteu club +apropteu